Sunday, February 27, 2011

Mari Ketawa Lagi.....Hahahahaha.....

Sebelum2 ni ade dah hok edisi 1 Mari Ketawa....kali ni ada lagi hok edisi kedua plak...puah aku cari dlm tenet smalam..ada gok hok aku simpan wat koleksi sblum ni tp dok tahu nok post bila...alang2 dah byok ni aku upload sume....ingt nak upload doh smlm tp ari ni baru rasa nak upload...mari kita saksikan sama2.....
.
.
.
.

Bodoh pnye mamat mana yg tulis ni
..aku rasa ala2 makcik2 tua hok jaga tandas ni kot...murah ngat ah kalu tandas 20 sen je....le ni nak berak nak kecing sume kena bayar blaka doh..tp tulis gok molek2.....



Hok ni lagi se..pah minum Jus ni xtahu la jadi guane..abis sume berkarat blaka..doh minum jus karat ngat dekpong....sedap doh wase...guane jenis air nye la aku pn dok tahu...hok tukang wat iklan ni pn se hal...tahu doh salah tapi dok tolong pn nak betulkan...cis...hahaha...



Ni msti terbaik dari ladang ni
....nak wat DONATION ni sbenarnya....xtahu la sbb xcukup ruang ke atau mmg dok reti ngeja...tp tgk drp tulisan ni macam tahu je dari mana dtg nya....Kelly Ng, sila tolong baca ye....tp xpe la..niat baik cuma saloh eja sket je pn...kuang2...



Hok ni tau doh sape hok tulis
kalu bekeng gini..sah2 cina ni yg tulis...padahal mmg dah ada tulisan cina kat situ terang2....main balas dendam tu bos.....ganas gitu..hok ari tu jgn buang smpai di sini alu x sume famili akan mati.....hok ni jenis baik sket kot...



Org2 Korporat ni pn xlari dari dok reti eja mngeja ni...kalu hok Melayu yg tulis ni aku xtahu la eja SURAU pn xreti...padahal tulis dgn kmputer tu kot...xkan xcheck kot masa nok print..berrraaattt ngohhhh la...



Cuti CHENIS NEW YAER???? baiklah.....lukis bukan main ngat...tp tulis CHINESE NEW YEAR pn haram.....chinese tu xpe la salah eja pn..aku pn kdg2 konfius, bodoh tul...tp YAER tu la hok lawok.....tula..tulis ngat dgn tgn, xpasal xde org nak tolong bekki error nye.....baiklah...



Ai....Jawatan kosong cam best je kan...tp utk sape sebenarnya.. LELAKI or LEKAKI??? sape la hok print ni xcheck lasung salah ke dok salah....tobak syarikat ni pn sama bengong je pekerja nya...hok admin yg tolong wat iklan ni pn sama je....ada ke LEKAKI????



Jawatan kosong lagi ye? bestnye....ada pulok silap eja ni...guane la jadi HUGUNGI plak ni....mcm sengau je bunyinya...dok guane la jadi gitu...ni silap mesin print ni kot...tauke kedai xingt nak edit balik...aku ok lagi kalu HBUNGI...xletak 'U' pn xpe...faham gok 'hubungi',....ni berattttttt....



Ok tauke....kedai ni xdok ke ait teh??? doh guane jadi nya air THE O AIE LIMOU ni???? ni xleh nak kate gapo la..kes berat nanang gok ni.....ni mesti kes nak tulis TEH O AIS LIMAU ni....baiklah~



Aik??? sejak bila JOHOR darul EHSAN le ni....ai berat...ni drp katalog GIANT ni...silap besar la ni kot...aku ok lagi kalu dari Thailand ke..Vietnam ke hok silap eja...ni GIANT tu bos silap wat gini..wat malu je...hahaha...pape pn, NJOY....:-)

1 comment: