Tuesday, February 15, 2011

Betul Lah Kata Orang...Cinta Itu Buta....

Sempena Hari Valentine ni ramai la yg duk pakat sambut ken...sambut g mkn2 dinner la...sambut g mlancong mana2 la...kira sambut blaka la...mana nk lpas pluang kan stahun skali...aku je dok sambut...hari2 yg x valentine pn dah ckup happy bagi aku..gittew....kat bwah ni ada la sdikit sbyak koleksi gambar2 org kata 'Cinta Itu Buta'...kalu cinta tu x buta, xkan wujudnya ikatan silaturahim x mngira rupa paras...sumenye terltak pada hati budi..bleh...? so Njoy la ek...jahat nye.....takot...


(I xkesah la muka kekasih lesbian I mcm xhensem pn...tp yg penting muka dia cam jantan...Nnnt anak I cantik la sbb muka I cam Japanese2 gitu....katanya....)


(Lembu2 pn padai nak french2 kiss ni..ingt manusia je kot....kelaz....sape nak blaja kiss ni, sila blaja dgn lembu...)


(Walaupun org kata bini I ni gemuk la kan...xpe la..kata org2 tua, rezeki....nak wat baju pngantik ni pokai la pitis...byk kain guna..aku ni mcm x ckup mkn pn ada....adeh....sayang pyer pasal....)


(Hmm...lemak brae ati ni ramai duk kata laki aku mcm zombie...mmg la aku ngaku la muka dia mcm zombie...tp aku pn dok la comel mana...tetek aku duk kat perut ni pn dia tetap syg kan aku....oh romantik nye...shuker....)


(Lihat lah kami..kami bahagia smpai 10 tahun kawin...tp xde anak sbb 2-2 mandul...so kami bela la kucing 2 ekor ni wat jd anak kami...apa yg pelik lagi pal kami? Kami suka bogel 24 jam...kecuali g church balu la pkai baju..katanyer...)


(Aku suka tgk laki aku snyum...bila dia snyum, snyuman dia mcm aku jugak...mcm pagar kena lamggar dek lembu...bestnye...tp bila kiss x best la...sbb brasa kena gusi..yek...tp xpe la..sayang pnye pasal...janji kami ada jodoh...gitttuu....)


(Bakpe muka bini aku pelik ngat....bakpe...persoalannya, bakpe....tp xpo la...biarla muka dia mcm lebih kurang mak aku pn tp atinya masih muda...kami having fun sama2 tau...muka dia mmg la mcm nenek2 sket tp barang power...kot...)


(U tau x daddy...ada org cakap, duit adalah segalanya...mcm kita la daddy...daddy ada duit dats y mommy syg kat daddy...tp daddy kena ingt tau...once daddy dah bangkrap, hi hi bye bye la ye...ingt body I yg cantik ni nak dibazirkan utk daddy tua cam u ke...? sial je...)


(No komen....haiwan pn ada nafsu nak kapel2 tau....mcm org tuuuuuu)


(U tau x bakpe I syg u...sbb u itam...berkilat...org kata once u go Black, u never go back..I pegang kata2 tu la...tp since I ni besar sgt, I x rasa I never go back pn...tp xpe la, sbb dah syg, I stay je la dgn U even though I leh dapat yg lagi hensem...kan...)

1 comment: